Groentepakketten

Kleinschalige biologische zorgboerderij

 Recht van het veld op je bord!

Wij maken er onze missie van om jullie wekelijks van verse, (h)eerlijke, biologische groenten te voorzien. Kraakvers en met liefde geteeld, dat is de kracht van korte keten! Je bestelt per 12, 6 of 4 weken. Er komt minder administratie bij kijken wanneer jullie voor 12 weken bestellen. Je betaalt dan ook minder voor je pakket.

De groenten komen van onze eigen boerderij. Behalve in de winter dan kopen we extra aan van collega boeren of de bio groothandel.

Je kan een pakket afhalen op woensdag of vrijdag op 5 afhaalpunten. 

In de zomer hebben we onze eigen aardbeien en rabarber. Verder gaan we enkele fijne samenwerkingen aan met producenten waar we zelf enthousiast van worden. Verder op deze pagina vind je meer info over onze samenwerkingen en de afhaalpunten.

Je ontvangt wekelijks een nieuwsbrief met de inhoud van de pakketten, recepten en nieuws van het op veld. Wil je graag recepten uitwisselen dan kan je lid worden van onze facebookgroep 'Koken met seizoens-groenten De Plek.

https://www.facebook.com/groups/209744836783545


 Afhaalpunten: 

Op donderdag

Werchter:hier op de Plek, Hanewijk 44 A van 15u. tot 19u.

Haacht : Het wachthuis, Kloosterstr. 50 van 15u. tot 19u.

Op vrijdag:

Wijgmaal: Bakkerij het Avonduur, Baron Descampslaan 89 van 15u. tot 19u.30

Haacht: Hilde Martinez, Grote Appelstraat 16 van 15u30. tot 19u.

Keerbergen: Katlijn Belmans, Mechelbaan 66A van 16u.30 tot 19u.

     

Samenwerkingen:

Het Avonduur: Je kan brood bestellen bij het Avonduur , wij nemen het voor je mee naar de afhaalpunten. (alleen op vrijdag)

WeigewijsJe kan kaasjes bestellen bij Weigewijs, wij nemen ze mee naar de afhaalpunten (woensdag en vrijdag, website in de webwinkel)

De Fruittuin: Onze appelen en peren kopen we in bij de Fruittuin. Lees meer over deze producenten: https://www.defruittuin.be/

Rosen Amaras : Onze citrusvruchten kopen we voortaan bij dit kleinschalige project : https://www.rosenamaras.com/

Het Wachthuis: Dit project dragen we een warm hart toe! Een prachtige locatie waar mooie en noodzakelijke dingen gebeuren. Je kan je pakket wegschenken aan het Wachthuis als je met vakantie gaat. Zij gebruiken het in een

kookatelier.  https://www.hetwachthuis.be/

     

Een basispakket van 13€/week (12 weken), 14€/week (6 weken) ,15€/week (4 weken)  bestaat uit 4-5 verschillende groenten. Genoeg voor 2 personen.

Je kan wekelijks 2 extra's bijbestellen van telkens 2 soorten groenten. In extra 1 zitten 2 groenten die ook in het basispakket zitten en in extra 2 vind je 2 andere groenten. Zo kunnen grotere gezinnen of grote groente-eters hun pakket aanvullen.

Die extra’s kan je bestellen via de webwinkel. De extra’s worden aangekondigd in de nieuwsbrief met een link naar de webwinkel. Je kan ze bestellen tot zondagavond 22u.

Wil je graag standaard de extra bij je pakket, geef dan een seintje. Zo hoef je geen wekelijkse bestelling te plaatsen. We rekenen af op het einde van de periode.

Je kan ook een half aandeel kopen (per 2 weken).

Met vakantie? Vraag iemand anders je pakket op te halen of schenk het weg aan het Wachthuis (meer info bij samenwerkingen). Zo blijft onze afzet verzekerd en kunnen we ons concentreren op het veld ipv zoeken naar afzet.